Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання сільського голови Валерія Стоілакі з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2022 08:57
Кількість переглядів: 403

Фото без опису

Сучасна історія боротьби за незалежність України доводить, що волонтерство – це справжнє покликання, прагнення щирої і високодуховної людини зробити світ кращим, допомогти кожному, хто потребує захисту і підтримки. Це потужний громадський рух, неймовірний імпульс високого добра, найшляхетніша людська діяльність. Завдяки безкорисній праці волонтерів у світі стає менше зла та горя. Хворі, самотні, незахищені люди отримують опіку і тепло добрих сердець.

Волонтерство закладено в генетичному коді українців. Багата традиціями культура нашого народу завжди давала настанови щодо способу життя в українському суспільстві, звичаї ставали законами, якими керувались люди щодня. Одним з них було побратимство – духовне споріднення та взаємодопомога, що забезпечувало допомогу в скрутну годину.

Мешканці громади, працівники сільської ради, закладів освіти, культури, охорони здоров’я, підприємств та устав усіх форм власності з лютого місяця об‘єдналися у велику волонтерську родину та активно допомагають нашим військовим.

Дорогі волонтери, прийміть нашу щиру вдячність за вашу працю, сміливість, наполегливість та вміння вчасно допомогти. Ваші палкі серця зігрівають людські душі та роблять цей світ кращим!

З повагою, сільський голова Валерій Стоілакі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь