Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Привітання Визирського сільського голови Валерія Стоілакі до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 08:32
Кількість переглядів: 134

Вже 22 рік на початку грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Дата обрана не випадково, адже 7 грудня 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України "Про місцеве самоврядування".

У 2019 році три сільські ради – Першотравнева, Любопільська та Визирська – утворили одну громаду, в рамках реформи децентралізації. У 2020 році до складу ОТГ увійшли Дмитрівська, Кордонська та Калинівська сільські ради. Сьогодні Визирська громада складається з центральної садиби (Визирка) та 5 старостинських округів (Любопільського, Першотравневого, Кордонського, Дмитрівського, Калинівського). Всього  19 населених пунктів, в яких проживає 9835 осіб. 

Для Визирської громади День місцевого самоврядування це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й демонструє чесну й самовіддану працю сільського голови, старостів,  депутатів, виконавчого комітету й працівників апарату сільської ради.. 

Якісний показник роботи сільської ради – кількість успішно реалізованих проектів та завдань. Зокрема, з січня по грудень 2022 року, не зважаючи на важкі воєнні часи, було проведено 9 пленарних засідань сесій Визирської сільської ради. Прийнято більше 200 рішень, які стосуються розвитку освітянської та медичної галузі, культури, вирішення соціальних та земельних питань, налагодження інфраструктури та багато іншого. За цей час також проведено 14 засідань виконавчого комітету ради, на яких прийнято рішення – надання матеріальної допомоги у зв’язку із хворобою, народженням дитини, до пам’ятних, ювілейних дат, на лікування військовослужбовців, на фінансову підтримку родин загиблих під час військових дій односельців. 

Від імені Визирської сільської ради та від себе особисто, хочу побажати всім, хто працює на благо Визирської сільської територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя та витримки! Добробуту й порозуміння, мирного неба та віри у світле майбутнє! 


З повагою, Визирський сільський голова Валерій Стоілакі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь