Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Рішення виконавчого комітету №180 від 29.11.2022 року "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ВИСНОВКУ ПРО ДОЦІЛЬНІСТЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО –ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА СКЛАДЕНОГО ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРС

Дата: 09.12.2022 14:47
Кількість переглядів: 145

s

 
  Фото без опису


УКРАЇНА

 

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ОДЕСЬКИЙ  РАЙОН

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

29.11.2022 р.                                       с. Визирка                                               180

 

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ВИСНОВКУ ПРО ДОЦІЛЬНІСТЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО –ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА СКЛАДЕНОГО ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ПРОВЕДЕНОГО НА ПІДСТАВІ  ПРОПОЗИЦІЇ  ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ "ЕКО-ТАЙМ"

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ч.ч. 2-5 ст. 10 Закону України «Про державно-приватне партнерст- во», Порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.04. 2011 року №384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства», Методики аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженої наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.02.2012 року №255, та у зв’язку з надходженням пропозиції Товариства з обмеженою відповідальністю "ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ "ЕКО-ТАЙМ"  про здійснення на умовах державно-приватного партнерства реалізації проекту «Будівництво сміттєсортувального комплексу біля с. Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992). Дегазація місця видалення відходів. Часткова та поетапна рекультивація місця видалення відхо- дів», щодо об’єкту комунальної власності Визирської сільської територіальної громади - місця видалення відходів біля с. Степанівка (паспорт місця видалення відходів /МВВ/ №51227143  (дата реєстрації від 12.02.2003р.), з подальшою його реконструкцією,  приймаючи до уваги рішення виконавчого комітету Визирської сільської ради      № 164 від 25.11.2022 р. «Про проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства на підставі пропозиції Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційна компанія «Еко-Тайм»  про здійснення державно-приватного партнерства», виконавчий комітет Визирської сільської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити Висновок про доцільність прийняття рішення про здійснення на умовах державно-приватного партнерства реалізації проекту «Будівництво сміттєсортувального комплексу біля с.Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992). Дегазація місця видалення відходів. Часткова та поетап- на рекультивація місця видалення відходів», щодо об’єкту комунальної власності Визирської сільської територіальної громади - місця видалення відходів біля с. Степанівка (паспорт місця видалення відходів /МВВ/ №51227143 (дата реєстра- ції від 12.02.2003р.), з подальшою його реконструкцією, складений за результата- ми аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, проведе- ного на підставі пропозиції Товариства з обмеженою відповідальністю "ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ "ЕКО-ТАЙМ" про здійснення державно-приватного партнерства (додаток 1).

2. Доручити відділу житлово-комунального господарства, взаємодії з правоохоро- нними органами, НС та оборонної роботи сільської ради, відділу земельних відно- син та комунальної власності сільської ради, юридичному відділу сільської ради підготувати проект рішення сесії Визирської сільської ради про здійснення на умовах державно-приватного партнерства реалізації проекту «Будівництво сміттє- сортувального комплексу біля с. Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992). Дегазація місця видалення відходів. Часткова та поетапна рекультивація місця видалення відходів», щодо об’єкту комунальної власності Визирської сільської територіальної громади - місця видалення відходів біля с. Степанівка (паспорт місця видалення відходів /МВВ/ №51227143  (дата реєстрації від 12.02.2003р.), з подальшою його реконструкцією, яким передбачити необхідні заходи щодо підготовки проведення конкурсу з визначення приватного партнера.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову виконавчого комітету Визирської сільської ради Стоілакі В.В.

 

Голова виконавчого комітету                                                                Валерій СТОІЛАКІ

 

завантажити Рішення виконавчого комітету №180 від 29.11.2022 року "ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ВИСНОВКУ ПРО ДОЦІЛЬНІСТЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО –ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА СКЛАДЕНОГО ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ПРОВЕДЕНОГО НА ПІДСТАВІ  ПРОПОЗИЦІЇ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ "ЕКО-ТАЙМ"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь