Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Рішення виконавчого комітету №164 від 25.11.2022 року "ПРО ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА НА ПІДСТАВІ ПРОПОЗИЦІЇ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБ

Дата: 02.12.2022 14:51
Кількість переглядів: 154

Фото без опису
УКРАЇНА

ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ

ОДЕСЬКИЙ  РАЙОН

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

25.11.2022 р.                                         с. Визирка                                                164

 

ПРО ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА НА ПІДСТАВІ ПРОПОЗИЦІЇ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ЕКО-ТАЙМ»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про державно-приватне партнерство», Порядку проведення аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2011 року №384 «Деякі питання організації здійснення державно-приватного партнерства», Методики аналізу ефективності здійснення державно-приватного партнерства, затвердженої наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 27.02.2012 року №255, та у зв’язку з поданням Товариством з обмеженою відповідальністю «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ЕКО-ТАЙМ» пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства «Будівництво сміттєсортувального комплексу біля с. Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992), виконавчий комітет Визирської сільської ради

В И Р І Ш И В:

1. Провести аналіз ефективності здійснення державно-приватного партнерства на підставі пропозиції про здійснення державно-приватного партнерства Товариства з обмеженою відповідальністю «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ЕКО-ТАЙМ» «Будівництво сміттєсортувального комплексу біля с. Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992).

2. Доручити відділу житлово-комунального господарства, взаємодії з правоохоронними органами, НС та оборонної роботи сільської ради, відділу земельних відносин та комунальної власності сільської ради, юридичному відділу сільської ради:

2.1 забезпечити проведення  аналізу  пропозиції щодо ефективності здійснення державно-приватного партнерства проекту «Будівництво сміттєсортувального комплексу біля с. Степанівка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області (кадастровий номер земельної ділянки 5122784200:01:002:1992);

2.2 підготувати проект висновку щодо доцільності/недоцільності прийняття рішення про здійснення державно-приватного партнерства та подати його на  розгляд виконавчого комітету Визирської сільської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову виконавчого комітету Визирської сільської ради Стоілакі В.В.

 

Голова виконавчого комітету                                     Валерій СТОІЛАКІ

 

завантажити Рішення виконавчого комітету №164 від 25.11.2022 року "ПРО ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ ЕФЕКТИВНОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА НА ПІДСТАВІ ПРОПОЗИЦІЇ ПРО ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ЕКО-ТАЙМ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь