Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Молодіжну раду в новому складі сформовано

Дата: 25.01.2023 16:17
Кількість переглядів: 409

Молодь – рушійна сила в країні, тому варто дослухатися до її думки та залучати до розв'язання важливих питань, які стосуються формування молодіжної політики на місцях. Одним з пріоритетних питань роботи Визирської сільської ради  є залучення молоді до подальшого розвитку громади, зацікавлення її залишитись працювати та жити в громаді.  

Фото без описуДнями під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі та начальника відділу освіти, молоді та спорту Валентини Харламбової завершилось формування нового складу Молодіжної ради при Визирській сільській раді. 

Рішенням Установчих зборів, відповідно до Положення про Молодіжну раду, затвердженого рішенням сесії Визирської сільської ради від 18.12.2019 року №299/X-VII (з подальшими змінами та доповненнями), було обрано наступний склад ради: Геджина Алла, Діренко Родіка, Максимова Анастасія, Мельник Катерина, Панфілов Геннадій, Перетятько Тетяна, Пруцька Ірина, Тертична Наталія, Цапенко Олена, Циганенко Катерина. 

Фото без описуНа своєму першому засіданні, новообрані члени Молодіжної ради обрали керівний склад Ради. Головою Молодіжної ради обрано Наталію Тертичну, заступником голови – Геннадія Панфілова, секретарем ради – Цапенко Олену.

Фото без описуГоловним завданням Молодіжної ради є активізації молоді для залучення до розвитку молодіжної політики та нашої громади в цілому. Тож, побажаємо їм наснаги, гарних ідей та бажання змінювати та розвивати нашу країну, особливо в такий важкий час!

Фото без опису

Завантажити протокол засідання установчих зборів по формуванню нового складу Молодіжної ради при Визирській сільській раді

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь