Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Сільський голова Валерій Стоілакі прийняв участь в нараді з з генеральним директором «ДТЕК Одеські електромережі» та головами громад Одеського району

Дата: 01.02.2023 16:11
Кількість переглядів: 89

Тема забезпечення електропостачання - найактуальніша серед Одеситів та мешканців Одеського району. Нагальні питання взаємодії, поточну ситуацію з відновлювальними роботами, усунення аварійних ситуацій, можливість залучення комунальних ремонтних бригад в громадах, тощо, обговорили на нараді з генеральним директором «ДТЕК Одеські електромережі» та головами громад Одеського району.

Гендиректор ДТЕК Дмитро Григор’єв надав актуальну інформацію щодо поточної ситуації з енергозабезпеченням, а також відповів на запитання голів ТГ Одеського району. Під час обговорення, був визначений більш ефективний формат комунікації та координації громад району із «ДТЕК Одеські Електромережі» задля оперативного вирішення проблемних питань.

«В зв’язку з чисельними ракетними атаками противника по енергетичній інфраструктурі країни та, зокрема, Одеського району маємо серйозні пошкодження та руйнування, які призвели до зменшення лімітів на споживання більш ніж в два рази від мирного часу, крім цього маємо значні проблеми з передачею генерації до споживачів. Частина генерації спрямовується на забезпечення сталої роботи об’єктів критичної інфраструктури району та військових об’єктів, а залишок, наскільки це можливо, рівномірно розподіляється серед побутових споживачів.

На об’єктах критичної інфраструктури (внс, кнс та котельні), які технічно неможливо забезпечити електроенергією 24/7 мають бути прискорені процедури із забезпечення їх резервними джерелами електроживлення - відповідні протокольні доручення надані за результатами сьогоднішньої наради.

Ще раз звертаюсь до громадян, утриматись від зайвих коментарів у соцмережах, адже ворог користується невдоволенням громадян та намагається таким чином розхитувати ситуацію всередині нашої держави.

Усі проблеми, пов’язані із енергозабезпеченням мають єдину причину - війна, яку розв’язав ворог; оселі громадян не мають світла через ракети, що пошкодили або зруйнували об’єкти енергетичної інфраструктури. Тому просимо з розумінням ставитися до роботи енергетиків, які роблять все можливе аби якнайшвидше провести комплекс надскладних робіт по збільшенню генерації та подачі електроенергії до споживачів» - відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь