Визирська громада

Одеська область, Одеський район

МАКСИМ МАРЧЕНКО ПРОВІВ СЕЛЕКТОРНУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИКАМИ РАЙОННИХ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ

Дата: 07.02.2023 16:22
Кількість переглядів: 89

2 6

Сьогодні Начальник Одеської ОВА Максим Марченко провів розмову з головою правління НЕК «Укренерго» про хід виконання ремонтних робіт на енергетичних об’єктах, які пошкоджено в наслідок аварії та обговорили своєчасність їх завершення.

Володимир Кудрицький запевнив Начальника ОВА, що тримає всі роботи на особистому контролі і зазначив, що вони будуть завершені у п’ятницю. Це – дозволить  стабілізувати ситуацію в енергосистемі Одещини, поновити електропостачання в Одесі та Одеському районі.

1 7

Також сьогодні Максим Марченко провів селекторну нараду з начальниками районних військових адміністрацій та головами громад. Першочергово Начальник ОВА дав доручення в найкоротші терміни підключити ті генератори, які надійшли до Одеського району, для заживлення об’єктів критичної інфраструктури, що тим самим дозволить вивільнити потужності та направити їх на збільшення електропостачання для побутових споживачів.

Усім без виключення Начальникам РВА, Максим Марченко доручив проаналізувати ситуацію з тими будинками, які повністю знаходяться на електроживленні, щоб на випадок виникнення подібної аварійної ситуації в інших районах, мати можливість за рахунок наявних потужних генераторів, підключити їх до теплопостачання. Важливим питанням залишається розгортання та оснащення «Пунктів Незламності».

В розмові із заступником Керівника Офісу Президента Начальник Одеської ОВА Максим Марченко доповів про хід виконання відновлювальних робіт щодо електропостачання на Одещині і зазначив, що обласна влада і усі служби працюють для того, щоб якнайшвидше завершити ремонт і повернути в домівки одеситів світло.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь