Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради

Дата: 14.02.2023 17:01
Кількість переглядів: 254

Сьогодні під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради.

Фото без описуФото без описуДепутатами заслухано звіти про хід виконання програми охорони природного навколишнього середовища громади та програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території громади  за 2021-2022 роки. Також депутати заслухали та схвалили звіт Визирського сільського голови про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Визирської сільської ради у 2022 році.
Внесено зміни до Програми «Милосердя в дії» на 2023 рік щодо надання матеріальної допомоги на поховання, одноразової допомоги та лікування військовослужбовців із числа ВПО. 

Фото без описуДо плану соціально-економічного розвитку громади на поточний рік внесені зміни щодо виділення коштів на капітальний ремонт артезіанської свердловини в с.Дмитрівка. А також виділено кошти на оновлення паспортів місць видалення відходів в селах Дмитрівка, Кордон, Пшонянове, Степанівка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь