Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 21.02.2023 11:54
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

Сьогодні під керівництвом секретаря сільської ради Івана Ососкала відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради,  на якому було розглянуто 21 питання порядку денного. 

 Фото без опису

Фото без опису

Членами виконкому заслухано звіти про виконання бюджету Визирської  громади за 12 місяців 2022 року, про стан виконання та дотримання земельного та природоохоронного законодавства, використання та охорони земель на території громади. Звіти про роботу за 2022 рік відділу з питань забезпечення діяльності  центру  надання адміністративних послуг, центру надання соціальних послуг, відділу соціального захисту  населення.

Фото без опису

Фото без опису

Розглянуто ряд соціальних питань, серед яких призначення піклування та опікунства над малолітніми дитьми-сиротами, а також  надання матеріальної допомоги  при народженні дитини, до ювілейних дат, на лікування військослужбовців, на поховання та надання одноразової грошової допомоги  родині загиблого військовослужбовця Асана Сейдаметова.

Фото без опису

Затверджено рішення про організацію та функціонування стаціонарних «Пунктів незламності» на території громади та створення субланки Визирської сільської ради Одеської районної ланки Одеської  територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь