Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вистояли – переможемо!

Дата: 24.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Своєю збройною агресією росія розв’язала першу у XXI столітті континентальну війну в Європі. Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму.

Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури.

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Повномасштабний напад пришвидшив консолідацію української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву.

Наступ військ рф вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави у лавах Збройних сил України, в тому числі і жителі Визирської громади.

Останні 365 днів розділили життя кожного українця на «до» та «після». Низка страшних днів, кожен з яких ніс в собі смерть кращих з нас… Найбільш гідних з нас. Визирська громада втратила 17 своїх Героїв, пам'ять про яких житиме в наших серцях вічно. Ми ніколи не забудемо. Ми ніколи не пробачимо. Ми пам'ятатимемо їхні обличчя, імена та вчинки.

Одна біда на всіх об’єднала громаду в велику волонтерську родину, частину масового волонтерського руху. З квітня місяця в громаді розпочато прийом мешканців з тимчасово окупованих територій Миколаївської, Херсонської, Донецької областей.

Героїчний опір українців – це не лише боротьба за фізичне виживання Українського народу та свободу країни. Сьогодні Перемога України – запорука світової стабільності. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію.

Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність.

Вистояли – переможемо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь