Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося пленарне засідання чергової сесії Визирської сільської ради

Дата: 17.03.2023 11:29
Кількість переглядів: 310

16 березня 2023 року під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання чергової сесії Визирської сільської ради. На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих за Україну.

Фото без опису

Депутатами заслухано звіт Визирського сільського голови про основні показники діяльності сільської ради протягом 2021-2022 років, звіти про роботу старостинських округів у 2022 році, а також про результати діяльності поліцейського офіцера громади у сфері профілактики правопорушень, проведення індивідуально-профілактичної роботи на території громади  за 2022 рік.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуВідповідальними особами прозвітовано про хід виконання ряду програм за 2021-2022 роки, серед яких програма розвитку та цільової підтримки КП «Визирське джерело», програми «Безпечна Визирська громада», «Чисті села», комплексної програми розвитку освіти,  програм збереження культурної спадщини, розвитку культури, забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, програми захисту та підтримки мешканців громади та ВПО в умовах воєнного стану та інші.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Керівниками установ презентовано звіти про роботу КУ «Агенція сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади», КНП «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Визирське джерело».

Фото без описуФото без опису

Депутатами розглянуто ряд земельних питань,  затверджено звіт про виконання плану соціально-економічного розвитку, про виконання бюджету Визирської громади за 2022 рік  та внесено зміни та доповнення до бюджету на 2023 рік.

Фото без опису

Фото без опису

Основними напрямками спрямування залишків коштів визначено:

• Капітальний ремонт дорожнього покриття в населених пунктах Визирської територіальної громади -43 млн 214 тис.;

• Трансферти КП «Визирське джерело» - 9,3 млн. грн.;

• Відповідно до Програми гуманітарної підтримки на території Визирської сільської територіальної громади на період дії воєнного стану на придбання продуктових наборів  6 млн.

• Будівництво (облаштування) захисних споруд для закладів освіти - 5 млн 716 тис

• Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету у розмірі – 4 млн 350 тис.

• Встановлення протипожежних засобів в закладах культури, освіти, охорони здоров’я та адміністративних будівлях ради - 3 млн. 527 тис.

В цілому  майже за три години плідної роботи депутати розглянули 72 питання порядку денного та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь