Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації

Дата: 23.03.2023 14:44
Кількість переглядів: 92

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документа державного планування – Детальний план території для будівництва інженерних споруд, обслуговуючих приміщень та благоустрою території на земельній ділянці водного фонду (ставок), загальною площею 22,0 га, на території с. Визирка Визирської сільської ради Одеського району Одеської області та початок процедури розгляду і врахування зауважень та пропозицій громадськості

 

Детальний план є містобудівною документацією місцевого рівня, яка визначає функціональне призначення, параметри забудови земельної ділянки з метою розміщення об’єкту будівництва, формування принципів планувальної організації забудови, уточнення містобудівної документації – генерального плану с. Визирка, визначення планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними та санітарно-гігієнічними нормами, формування пропозицій щодо можливого розташування інженерних споруд та обслуговуючих приміщень в межах однієї проектної території, яка відповідно до матеріалів генерального плану с. Визирка, знаходиться в зоні озеленених територій загального користування, із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства. При розроблені детального плану враховуються положення генерального плану с. Визирка.


На основі аналізу сформованої генеральним планом населеного пункту містобудівної ситуації та наявної містобудівної документації детальним планом території передбачається:
-    влаштування протизсувних, протиерозійних заходів та робіт з берегоукріплення, рекультивація порушених територій;
-    розчистка водойми;
-    забезпечення території необхідними мережами та об’єктами інженерної інфраструктури інженерних споруд, із врахуванням структури населеного пункту, сформованої генеральним планом;
-    впорядкування вулично-дорожньої мережі із врахуванням пожежних норм-влаштування пожежного пірсу;
-    розпланування та формування мережі пішохідних доріжок;
-    благоустрій території, влаштування місць відпочинку, дитячих та спортивних майданчиків;
-    будівництво човнових станцій, споруд для ловлі риби та пункту охорони порядку;
-    врахування принципових містобудівних та інженерно-транспортних рішень затвердженого і діючого генерального плану села Визирка.


Виконання проектних рішень детального плану території не передбачає транскордонного впливу, транскордонні консультації не проводитимуться.


Замовник – Визирська сільська рада.
Розробник детального плану території та стратегічної екологічної оцінки – Консорціум «Об’єднані Геодезичні Компанії».
Підстава для розроблення: рішення Визирської сільської ради від 25 березня 2021року №257/VІ-VIII.
Рішення про затвердження документа державного планування приймає Визирська сільська рада.
Ознайомитись зі звітом про стратегічну екологічну оцінку проекту детального плану території можна у приміщенні Визирської сільської ради, в період строку для подання пропозицій у робочі дні з 8:00 до 17:00 години та на сторінці в мережі Інтернет за посиланням: https://vyzyrska-gromada.gov.ua/ .


Зауваження та пропозиції до звіту про СЕО документа державного планування надаються у письмовому вигляді до Визирської сільської ради особисто або поштою за адресою: 67543, Одеська обл., Одеський р-н, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, буд. 56; та на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net   


Особа відповідальна за забезпечення  організації розгляду пропозицій- начальник відділу містобудування та архітектури Визирської сільської ради – головний архітектор населених пунктів громади Володимир ВОЛКОВ.

Строк подання пропозицій та проведення процедури громадського обговорення проекту містобудівної документації становить 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації і триває 
з «24» березня 2023 р. по «27» квітня2023 р. включно.
 Зауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації та презентація відбудуться 18 квітня 2023 року о 11.00 годині у приміщенні будинку  культури за адресою : с. Визирка , вул. Олексія Ставніцера 57.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь