Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Відбулося пленарне засідання сесії Визирської сільської ради

Дата: 28.04.2023 10:17
Кількість переглядів: 212

Фото без опису27 квітня під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради. На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих за Україну.

Фото без опису

Депутатами було розглянуто 23 питання порядку денного, серед яких визначено особи, яким у 2023 році буде виплачено грошову компенсацію з місцевого бюджету за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Заслухано звіт про роботу служби у справах дітей Визирської сільської ради за 2022 рік та затверджено Положення про службу у справах дітей, а також виконання програми підвищення ефективності виконання делегованих повноважень органами виконавчої влади Одеського району щодо реалізації державної регіональної політики по Визирській сільській раді за 2022 рік.

Фото без описуФото без опису

Затверджено звіт про виконання  бюджету Визирської громади за І квартал 2023 року. Внесено зміни та доповнення до бюджету Визирської громади на 2023 рік, до комплексної програми розвитку освіти Визирської сільської ради на 2020-2024 роки, до програми розвитку місцевого самоврядування, до структури та штатного розпису КП «Визирське джерело». Розглянуто ряд земельних питань.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь