Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Громада пам‘ятає своїх Героїв

Дата: 07.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 1048

Фото без опису

7 травня виповнюється річниця з дня загибелі Лосєва  Володимира Вікторовича – людини, що любила життя, навчала цьому свою родину, якою Володимир  дорожив і цінував.

Народився  Лосєв Володимир Вікторович 25 січня 1984 року в Одесі. Майже з дитинства захопився обробкою деревини, зокрема різьбою, любив читати, вивчав англійську мову. Одним словом, мав різносторонні інтереси. Його захоплення привели Володимира у 2004 році до деревообробного заводу, який тільки-но почав будуватися. Після роботи паралельно юнак удосконалював свої навички в італійській фірмі,  яка налаштовувала обладнання заводу.  Приблизно в цей час Володимир знайомиться із своєю майбутньою дружиною, з якою побудує міцну і дружну родину. Продовжуючи вдосконалювати свої навички і вміння, без відриву від виробництва з 2006 року  здобував освіту у Петрівському технікумі. Володимир користувався великим авторитетом на заводі, був його душею. 

Після закінчення  навчання  Володимир Вікторович додатково влаштувався  на роботу в компанію «ТІС», здобувши там кілька спеціальностей.   До самого повномасштабного вторгнення  продовжував  тут працювати  із задоволенням, а вдома приділяв увагу своєму хобі.

Але найбільшою цінністю для Володимира була родина: улюблена дружина і сини. Як би важко і складно не було, чи був втомлений, чи завантажений роботою, у нього завжди на першому плані були найрідніші люди.  Дуже цінував спілкування з синами, вчив їх тому, що сам знав і відчував.   Кожну вільну хвилину родина намагалася провести разом. 

Володимир був завжди доброзичливим, готовим прийти на допомогу, тому мав багато друзів.

Фото без опису

З перших днів війни Володимир став добровольцем, пішов захищати свою землю. Не міг залишатися осторонь, бо звик до відповідальності. Звик, що повинен зробити усе і більше, аби його рідні були щасливими!

Навіть там, у воєнному пеклі,  продовжував навчатися: став снайпером, міг управляти БПЛА. Завжди намагався бути першим, на найважчих ділянках. І загинув під час виконання бойового завдання під Сєвєродонецьком.

Родина втратила люблячого чоловіка і турботливого батька, а громада – вірного сина. Душевні рани не загоїти. Боляче і важко змиритися зі смертю нашого земляка, Людини. Ім’я Володимира Лосєва має жити в пам’яті нашій. Це ім’я Героя!

Слава і вічний спокій!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь