Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2023 12:41
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. 

Нині, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Однак тепер це – путінська росія, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, на саме існування українців, намагається зруйнувати міжнародну систему безпеки і загрожує миру у всій Європі.

Наша боротьба триває щоденно від 2014 року, і ми неодмінно переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це не тріумф переможців над переможеними, а є нагадуванням про страшну катастрофу. Це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій підступного агресивного сусіда-злочинця. Міць наших збройних сил є запорукою існування держави та збереження прав людини. 

До Дня пам'яті і примирення на території громади відбулися покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків, а також в закладах культури оформлено тематичні виставки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні ми не маємо права відступати! Йдемо тільки вперед! До вільної України, до перемоги над несправедливістю і злочинами, до першого дня миру! Знаємо, що переможемо! Впевнені, все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь