Визирська громада

Одеська область, Одеський район

На черговій сесії Визирської громади розподілено обсяг додаткової дотації з державного бюджету

Дата: 19.05.2023 10:03
Кількість переглядів: 683

Фото без опису

18 травня під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання чергової сесії Визирської сільської ради. На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих за Україну.

Депутатами було розглянуто 21 питання порядку денного, в переважній більшості про внесення змін та доповнень до діючих програм, а також до плану соціально-економічного розвитку громади та бюджету громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Розподілено обсяг додаткової дотації з державного бюджету на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф.  Дані кошти вирішено спрямувати на виконання заходів відповідно до Програми гуманітарної підтримки на період дії воєнного стану: Програми «Милосердя в дії» та Програми з організації поховання окремих категорій громадян, військовослужбовців, які загинули під час проходження військової служби.

Фото без описуФото без описуФото без опису
Також визначено першочергові напрями спрямування нерозподілених залишків бюджетних коштів. Основними з яких є будівництво стадіону в селі Визирка, реконструкція з прибудовою адміністративної будівлі, на співфінансування ДП «Служба місцевих доріг», реконструкція з збільшенням ширини дорожнього покриття вул.Транспортна, капітальний ремонт дорожнього покриття ву.Олексія Ставніцера в с.Визирка та вул.Польова с.Першотравневе, капітальний ремонт захисних споруд цивільного захисту (укриття) опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей».
Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь