Визирська громада

Одеська область, Одеський район

На засіданні виконавчого комітету Визирської сільської ради розглянуто ряд соціальних питань

Дата: 25.05.2023 12:22
Кількість переглядів: 210

Сьогодні під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради,  на якому було розглянуто 16 питань порядку денного, більшість з яких соціального характеру.  

Фото без опису

Виплата одноразової допомоги сім'ї почесного громадянина Визирської громади Березовського А.В. та надання матеріальної  допомоги при народженні дитини, до ювілейних дат, на лікування  військовослужбовців.

Фото без опису

Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги  на поховання та одноразової грошової допомоги  родинам загиблих військовослужбовців Максима Філозофа та Івана Собка.

Фото без опису

Членами виконкому прийнято рішення про звільнення від здійснення повноважень піклувальника відносно неповнолітньої особи, про позбавлення батьківських прав громадянки по відношенню до малолітніх дітей, про влаштування неповнолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, до дитячого державного закладу на повне державне забезпечення.

Фото без опису

Утворено комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь