Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирській громаді пройшли дружні аматорські змагання з волейболу за Кубок Молоді

Дата: 14.08.2023 16:35
Кількість переглядів: 220

Фото без опису

У Визирській громаді 11 та 12 серпня пройшли дружні аматорські змагання з волейболу за Кубок Молоді.

Спортивний захід приурочили до Міжнародного дня молоді. Ініціатором змагань виступила Молодіжна Рада. Заручившись підтримкою Визирської сільради, старостатів, комунальників, освітян, медиків та працівників культури – спільно організували та провели перші змагання на свіжому повітрі. Спортивний захід тривав два дні. Участь взяло 8 команд.

Так, у відбіркових змаганнях 11 серпня у Визирці зіграли команди з Визирки «Воїни світла» та Першотравневого «Еспада», у Кордоні зіграли команди «Кордон» та збірна комунгоспу «Джерело». У Першотравневому за шанс позмагатися за Кубок Молоді вирішили команди з цього ж села: «Оба-на» та «Агропівдень». А у Дмитрівці на поле вийшли команди «Дмитрівчани»  та «Вікторія» з Любополю. В результаті, 12 серпня у Визирці зустрілося чотири команди: «Еспада», «Джерело», «Дмитрівчани» та «Оба-на». 

Фото без описуФото без опису

Шляхом жеребкування між собою зіграли «Еспада» та «Джерело»  і «Оба-на» та «Дмитрівчани». За словами голови Молодіжної Ради Наталії Тертичної, подібні змагання стануть гарною традицією у громаді і будуть спрямовані не тільки на розвиток спорту, а й на згуртованість молоді.

 Фото без описуФото без опису

З Молодіжною Радою це перший такий серйозний крок до того, аби об’єднувати нашу молодь і ми вам дуже дякуємо, - Наталія ТЕРТИЧНА, голова Молодіжної Ради Визирської сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Запекла боротьба за Кубок Молоді тривала понад три години. Третє та четверте місце між собою розіграли «Дмитрівчани» та «Еспада». Напруженим видалися змагання між «Оба-на» та «Джерелом». В результаті, Кубок Молоді дістався команді з Першотравневого «Оба-на». 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Не очікували, що переможемо, але був дуже гарний настрій і ми старалися перемогти. Наскільки важливо проводити сьогодні такі змагання? Це дуже важливо, бо вся молодь зараз хоче розвиватися. Є безліч напрямків. І молодь також хоче грати у волейбол. У нас багато дітей у Першотравневому ходять на майданчик грати, - Команда «Оба-на» с. Першотравневе.

Голова Визирської сільської ради за змаганнями спостерігав два дні. Каже, що фінал видався напруженим і цікавим. Та найголовніше, за словами Валерія Володимировича, це об’єднання молоді та її прагнення до розвитку спорту.

Я отримав масу задоволення. Команди дуже добре грали, всі старалися. Я хочу сказати, що вони всі заслужили на 1 місце. Але спорт є спорт і переможець повинен бути один. І переможцем стала команда «Оба-на» з Першотравневого. Я думаю, що ми будемо допомагати нашим спортсменам у розвитку волейболу  і щоб в нашій громаді був спортивний і добрий настрій, - Валерій СТОІЛАКІ, голова Визирської сільської ради.

 Фото без опису Фото без описуФото без опису

Староста Першотравневого старостинського округу Василь Хміленко поділився, що дружні змагання з волейболу будуть стимулювати молодь виходити на спортивні майданчики та з користю проводити своє дозвілля. 

Це здоров’я нашої нації, здоров’я наших дітей. І не тільки дітей. На змаганнях були всі категорії населення: і школярі, і молодь і більш старше покоління. І це головне, адже люди отримали масу задоволення. Краще, аби наша молодь грала на спортивних майданчиках, аніж сиділа у гаджетах. А як старості – мені дуже приємно, що перемогла команда нашого старостинського округу. Хочу подякувати всім командам, адже дуже гарно виступала команда з Дмитрівки, з нашої школи. Команда комунхозу молодці, - Василь ХМІЛЕНКО, староста Першотравневого старостинського округу.

Фото без опису

Фото без опису

Ініціатива Молодіжної Ради провести дружні змагання з волейболу відгукнулася у багатьох. За словами художнього керівника Визирського будинку культури Оксани Помінчук, яка, до речі, два дні була ведучою спортивного заходу, діти до та після змагань залишалися на полі та грали вже для себе. 

Я думаю, що у нас вийшов дуже гарний захід. Я себе спробувала ще ведучою на спортивних змаганнях. Я отримала масу задоволення, дуже класно, драйвово, тим більше, що це зараз треба молоді. Дуже приємно, що були сильні команди. Кожен відстоював своє село. З запалом таким. Ми напружено дивилися всі тайми. Думаю, що треба це продовжувати для молоді, особлива у наш військовий час. Діти, щоб менше сиділи у телефонах – нехай краще бігають на футбольному полі, на волейбольному, можливо ще треба зробити тенісний корт, баскетбольний майданчик. Діти цього просять. Ось футболісти просили такий турнір для них. Я думаю, що Визирська сільська рада допоможе у цьому, посприяє і ми будемо проводити для молоді такі заходи, - Оксана ПОМІНЧУК, художній керівник Визирського СБК. 

Фото без опису

Фото без опису

 По завершенню змагань Молодіжна Рада вручила подяки всім, хто долучився до організації змагань. Зазначимо, що, окрім Кубку Молоді, переможці отримали і грошовий подарунок від Команди Розвитку. А кожен учасник змагань був нагороджений  за участь пам’ятними статуетками та медалями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь