Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Обдаровану і талановиту молодь Визирської громади нагородили грошовими преміями

Дата: 01.09.2023 15:21
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Сьогодні з нагоди Дня знань в закладах загальної середньої освіти відбулось нагородження обдарованої і талановитої молоді, що навчається в закладах освіти Визирської сільської ради, грошовими преміями. Дана премія призначається відповідно до Положення про надання та виплату премій обдарованій і талановитій молоді, що навчається в закладах освіти Визирської сільської ради, затвердженого рішенням Визирської сільської ради. В цьому році премію отримали 179 учнів нашої громади. Бажаємо нашим талановитим та обдарованим не втрачати свого бажання до нових знань та до нових перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В цьому році шкільна родина нашої громади поповнилась на 104 першокласники. Сьогодні вони також не залишились без уваги. Всі першачки отримали гуманітарну допомогу у вигляді рюкзачків з канцелярським приладдям від благодійного фонду «Вітри змін» та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь