Визирська громада

Одеська область, Одеський район

ПОВІДОМЛЕННЯ «Про громадське обговорення обсягу стратегічної екологічної оцінки»

Дата: 08.09.2023 09:35
Кількість переглядів: 127

Визирська сільська рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у зв’язку з оприлюдненням звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документа державного планування «Детальний план території для будівництва та обслуговування БП АЗС на 150 заправлень на добу орієнтовною площею 24,00 га, на території Красносільської та Першотравневої сільських рад Лиманського району Одеської області».

Детальний план території для будівництва та обслуговування БП АЗС на 150 заправлень на добу орієнтовною площею 24,00 га, на території Красносільської та Першотравневої сільських рад Лиманського району Одеської області виконано Товариством з обмеженою відповідальністю "Геоспектр-7" згідно розпорядження голови Лиманської районної державної адміністрації Одеської області №125/А-2019 від 03.04.2019р. та відповідно до завдання на проектування.

Детальний план розробляється з метою:

Уточнення у більш крупному масштабі положень схеми планування району;

Визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами;

Головною метою проекту є визначення можливості розміщення вздовж автодоріг Е58 (Одеса – Мелітополь – Новоазовськ) та Р55 (Одеса – Вознесенськ - Новий Буг) двох БП АЗС на вільній від забудови території.

Виконання проекту не передбачає транскордонного впливу, транскордонні консультації не проводитимуться.

         Замовник проекту ДДП – Визирська сільська рада (Лиманська районна державна адміністрація Одеської області).
         Розробник проекту – Товариством з обмеженою відповідальністю "Геоспектр-7", Головний архітектор проекту – Рябоконь В.І.
         Розробник звіту про СЕО – Товариством з обмеженою відповідальністю "Геоспектр-7", директор  – Авраменко В.А., головний архітектор проекту – Рябоконь В.І.
         

Ознайомитись з проектами містобудівної документації, пояснювальною запискою та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна у приміщенні Визирської сільської ради, в період строку для подання пропозицій у робочі дні з 8:00 до 17:00 години та на сторінці мережі Інтернет https://vyzyrska-gromada.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції до документу державного планування надаються у письмовому вигляді до Визирської сільської ради особисто або поштою за адресою: 67543, Одеська обл., Одеський р-н, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, буд. 56; та на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net  

Особа відповідальна за забезпечення  організації розгляду пропозицій - начальник відділу містобудування та архітектури Визирської сільської ради – головний архітектор населених пунктів громади Володимир ВОЛКОВ.

Строк подання пропозицій та проведення процедури громадського обговорення проекту містобудівної документації становить 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації і триває

з «08»  вересня  2023р до « 09 » жовтня 2023 р.

 Зауваження та пропозиції надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Громадські слухання щодо розгляду проектів містобудівної документації та презентації відбудуться 21 вересня 2023року  о 11.00 годині  у приміщенні будинку  культури за адресою : с. Визирка , вул. Олексія Ставніцера 57.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь