Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада отримала чергову допомогу від проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 15.09.2023 12:22
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Визирська громада отримала від проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») новенький екскаватор-навантажувач. Цей транспорт вже готовий працювати на благо мешканців нашої громади. Завдяки йому можна буде проводити роботи, на які раніше доводилося витрачати купу часу та людської сили. А сьогодні - це робитиме навантажувач. Голова Визирської сільської ради Валерій Стоілакі спільно з директором КП "Визирське джерело" Олексієм Богдановим особисто перевірили технічні можливості екскаватора.

Фото без опису

"Дякую проєкту USAID "Говерла" за таку плідну співпрацю і допомогу нашій громаді. Минулого року ми від проєкту вже отримували техніку для наших комунальників, обладнання для рятувальників, потужні генератори для соціальної сфери та інше. Впевнений, що допомога від партнерів сьогодні є важливою та корисною", - зазначив Валерій Стоілакі.

Фото без опису

 

"Наші співробітники вже освоюють навантажувач, адже він на напівавтоматичній коробці переключення передач. У салоні водія є система кондиціонування. Цей екскаватор буде допомагати нам у благоустрої, проведенні ремонтних робіт та інших необхідних роботах", - розповів Олексій Богданов.

Новий навантажувач приступить до своєї роботи вже найближчим часом, адже на КП чекають додатково від USAID "Говерла" - навісного обладнання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь