Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Дякуємо кожній родині Визирської громади, яка відкрила двері своєї домівки для сироти

Дата: 17.09.2023 08:30
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

17 вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято доброти та  милосердя,  національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які  прийняли  в свої сім’ї дітей, що при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

Фото без опису

Фото без опису

Усиновлювачі, опікуни/піклувальники, батьки-вихователі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

На сьогоднішній день на території Визирської  СТГ функціонує 14 опікунських сімей, в яких виховується 20 дітей. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

Визирська громада дбає про своїх дітей, ніколи не залишається осторонь їх проблем  і завжди підтримує сім’ї усиновлювачів,  опікунів /піклувальників, які проживають на території громади.

Фото без описуФото без опису

З нагоди свята Дня усиновлення  заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталя Бянова,  начальник служби у справах дітей Надія Бритченко, спеціаліст служби Валерія Хараїм спільно з соціальними працівниками старостинських округів привітали сім'ї опікунів/піклувальників, усиновлювачів,  які проживають на території Визирської громади зі святом та вручили кожній дитині  подарунок та продуктовий набір на сім’ю.  

У травні 2023 року до Дня сім’ї,  кожна дитина з опікунської сім’ї, яка проживає на території громади,  отримала матеріальну допомогу у розмірі  2000 грн.

Фото без опису

Дуже  хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові.

Щиро сподіваємося, що серед читачів цієї статті є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для цих дітей.

Пам’ятайте - дитина чекає на Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь