Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Майже 11 тис осіб продовжили зберігання номерних знаків онлайн

Дата: 03.10.2023 15:39
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Часто водії хочуть зберегти номерний знак з улюбленою комбінацією за своїм транспортним засобом. Під час продажу авто власники можуть залишити його на платному зберіганні в сервісному центрі МВС. У майбутньому вони матимуть можливість закріпити номерний знак за новим авто.

Продовження зберігання номерного знаку відбувається в сервісному центрі МВС. Також ця послуга доступна онлайн в електронному кабінеті водія, якою скористались 10 956 громадян. Вона зручна в користуванні: замовлення відбувається у кілька кліків та дозволяє зекономити час.

Аби продовжити зберігання номерних знаків онлайн, необхідно авторизуватись в електронному кабінеті водія. Далі обрати цю послугу серед інших та вказати термін, на який продовжується зберігання. Система самостійно сформує платіжний документ. Після цього здійснюється оплата за зберігання – 10,80 грн за добу. Вона відбувається не пізніше закінчення строку зберігання номерного знаку.

Зауважимо, що на час дії воєнного стану в Україні, знищення номерних знаків, які перебувають на платному зберіганні, не проводиться. Але плата за їхнє зберігання буде нараховуватись.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

Територіальний сервісний центр №5147 РСЦ ГСЦ МВС в Одеській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь