Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада виграла грант для облаштування Молодіжного вуличного простору 

Дата: 16.10.2023 11:35
Кількість переглядів: 537

Фото без описуДнями у Визирській сільській раді відбулася робоча зустріч сільського голови Валерія Стоілакі з представниками Молодіжної ради, КП "Агенція сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади», відділу культури, туризму та культурної спадщини, фінансового відділу, відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності, які брали участь і підготовці заявки для конкурсу міні-грантів.

Ініціативна група від Визирської громади здобула перемогу та  найближчим часом приступить до реалізації проєкту "Молодіжний вуличний простір "МІЦь" (молодіжний ініціативний центр)" у селі Дмитрівка.

Фото без опису

Даний проєкт спрямований на вирішення ряду проблем, з якими стикаються вразливі категорії населення, включаючи внутрішньо-переміщених осіб.

Основна мета цього проєкту - покращити якість життя дітей, молоді та дорослих, які постраждали від війни, шляхом створення спеціального молодіжного простору на вулиці, де вони матимуть можливість займатися спортом, розвивати свої таланти і навички та взаємодіяти з однолітками.

Фото без опису


Забезпечення безкоштовного доступу до спортивних майданчиків та обладнання для молоді, що мешкає в складних життєвих умовах, включаючи внутрішньо-переміщених осіб - один з головних пріоритетів. Адже на території Дмитрівського старостинського округу немає відповідних локацій, які б слугували для морального та фізичного розвантаження - Визирський сільський голова Валерій Стоілакі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь