Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Головний сервісний центр МВС підписав Меморандум з Національним транспортним університетом

Дата: 24.10.2023 16:01
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Сервісні центри МВС завжди відкриті до співпраці та готові постійно покращувати професійний рівень своїх фахівців. Адже якісний сервіс та безпека на дорозі є одними з наших пріоритетів. Їх вдається реалізувати завдяки новим партнерствам.

Сьогодні, 20 жовтня, Головний сервісний центр МВС підписав Меморандум про співпрацю з Національним транспортним університетом. Деталі майбутньої взаємодії обговорили на спільній зустрічі заступник начальника Головного сервісного центру МВС Володимир Баранець та ректор Національного транспортного університету Микола Дмитриченко.

Ця співпраця з Національним транспортним університетом є дуже важливою. Навчальний заклад готує фахівців транспортної галузі без яких складно уявити діяльність сервісних центрів МВС. Адже одним із напрямків нашої роботи є тестування майбутніх водіїв на знання ПДР, допущення до перевезення небезпечних вантажів, проходження обов’язкового технічного контролю та реєстраційна діяльність з транспортними засобами.

Фото без опису

В рамках Меморандуму планується організовувати та проводити спільні освітні, інформаційні й науково-практичні заходи. Зокрема, працівники сервісних центрів МВС, за необхідності, зможуть підвищувати свою кваліфікацію, а студенти навчального закладу проходити практику за профільною спеціальністю. У майбутньому молоді фахівці зможуть працевлаштуватись та стати частиною команди сервісних центрів МВС.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь