Визирська громада

Одеська область, Одеський район

На позачерговій сесії Визирської сільської ради розподілено обсяг додаткової дотації з державного бюджету

Дата: 07.11.2023 11:56
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

06 листопада 2023 року під керівництвом сільського голови  Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання позачергової сесії Визирської сільської ради.

Депутатами сільської ради затверджено внесення змін до комплексної програми розвитку освіти задля налагодження офлайн навчання в закладах освіти громади.

Фото без опису

Внесено зміни та доповнення до бюджету Визирської громади на 2023 рік, а саме розподілено обсяг додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією рф, у розмірі 50 955 400 грн.

Фото без опису

В структуру  та  штатний розпис КП «Визирське джерело» введено посаду машиніста екскаватора-навантажувача, який Визирська громада отримала від проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без описуФото без опису

Серед розглянутих депутатами земельних питань – передача в постійне користування земельної ділянки для подальшого будівництва та експлуатації резервної артезіанської свердловини в селі Калинівка, а також прийняття рішення про забезпечення права на приватизацію квартир багатоквартирного житлового будинку в селі Визирка їх наймачами та членами їхніх сімей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь