Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирську громаду відвідав начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак

Дата: 08.11.2023 15:02
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Вчора з робочим візитом Визирську громаду відвідав Начальник Одеської районної військової адміністрації Олександр Гринчак.

Фото без опису

В зустрічі прийняли участь депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе, сільський голова Валерій Стоілакі, секретар сільської ради Іван Ососкало, перший заступник сільського голови Олександр Токменінов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Харламбова, начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини Катерина Кушнір, працівники апарату сільської ради, освіти, культури та ЖКГ.

Начальник Одеської РВА ознайомився з ходом робіт будівництва укриття в селі Визирка, відвідав Визирський ліцей, пункт розміщення поліцейського офіцера громади та КП «Визирське джерело».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В селі Першотравневе оглянув тир, шкільну їдальню, харчоблок, перевірив якість ремонтних робіт в укритті, дитячий садок та місце тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В рамках візиту були обговорені проблемні для громади питання, але увагу акцентували на першочерговому завданні для нашої держави – перемогти ворога та максимальній фінансовій і матеріальній  підтримці потреб військових.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь