Визирська громада

Одеська область, Одеський район

До Визирської громади завітали представники ГО «Правозахисна спілка інвалідів»

Дата: 10.11.2023 15:46
Кількість переглядів: 631

Фото без опису10 листопада 2023 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» завітала з робочим візитом до Визирської громади Одеського району Одеської області. Мета візиту - проведення фокус-групового дослідження в межах проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису
Захід розпочався хвилиною мовчання на знак ушанування пам’яті загиблих захисників та захисниць України. До заходу долучилися ВПО, люди з обмеженими можливостями, працівники апарату, активна молодь та представники громадських організацій, які функціонують на території Визирської громади. Під час заходу обговорили ряд важливих питань серед яких: забезпечення вільного доступу людей з обмеженими можливостями до адміністративних будівель в СТГ, залучення громадськості до формування місцевого бюджету, комунікація між ОМС та громадськістю, дозвілля мешканців та ін. ).

Фото без опису

Визирська громада щиро вдячна Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Ми переконані, що ця зустріч позитивно вплине на подальшу роботу, планування та залучення громадськості до життєдіяльності нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь