Визирська громада

Одеська область, Одеський район

На засіданні виконавчого комітету Визирської сільської ради затверджено персональний склад робочої групи по розробці проєкту Статуту Визирської громади

Дата: 28.11.2023 16:45
Кількість переглядів: 303

Фото без описуСьогодні під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося засідання виконавчого комітету Визирської сільської ради,  на якому було розглянуто 20 питань порядку денного.

 Фото без опису

Визирська сільська рада увійшла в чергову грантову програму Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», який надаватиме методичну допомогу в розробці проєкту  Статуту Визирської сільської територіальної громади, затвердження її персонального складу та Положення про її діяльність. 

Фото без описуФото без опису

Членами виконкому заслухано звіти про заходи по боротьбі зі сніговими заметами на дорогах громади в осінньо-зимовий період 2023-2024 роки. Звіт про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Визирської сільської ради за 2023 рік. В основному адмінкомісією фіксувалися порушення, які стосувалися благоустрою та незаконної торгівлі алкогольними напоями.

Фото без опису

Прийнято рішення про встановлення  малолітнім дітям статусу дитини-сироти, про позбавлення батьківських прав громадянки по відношенню до малолітніх дітей.

Фото без опису


Також розглянуто ряд соціальних питань, серед яких надання матеріальної  допомоги при народженні дитини, до ювілейних дат, на лікування  військовослужбовців, щорічної цільової адресної допомоги постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи до Роковин Чорнобильської трагедії  (14 грудня).

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь