Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Нагородження до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 13:19
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

Сьогодні до Дня місцевого самоврядування в Визирці нагороджено кращих працівників сільської ради, депутатів та членів виконавчого комітету Грамотами Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, Одеської районної державної адміністрації, Одеської районної ради та Визирської сільської ради.

"Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування! Від імені Визирської сільської ради та від себе особисто, хочу побажати всім, хто працює на благо Визирської сільської територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси. Міцного здоров’я, щастя та витримки! Добробуту й порозуміння, мирного неба та віри у світле майбутнє! Сильна країна - це в першу чергу сильна громада." - Визирський сільський голова Валерій Стоілакі.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь