Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Благодійний фонд "Жіночі можливості" оголошує старт конкурсу мінігрантів для жінок-підприємиць в Одеській та Миколаївській областях

Дата: 07.12.2023 16:24
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

Фонд «Жіночі можливості в Україні» підтримає жіноче підприємництво в Одеській та Миколаївській областях. Бюджет мінігранту: 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць.

«У ці непрості часи робота підприємств є символом стійкості, сили, надії та віри у майбутнє. Фонд «Жіночі можливості в Україні» підставляє плече, щоб спільними зусиллями здолати складні виклики нашого сьогодення. Ми втретє запускаємо конкурс на додаткову фінансову підтримку для розвитку жіночого бізнесу в Україні. Ваша відданість, рішучість та віра у власний потенціал є великим натхненням для інших жінок, що мріють про власну самостійність. Так діє принцип «кола по воді» – ми допомагаємо вам, а ви допомагаєте іншим. Я впевнена, якщо кожен з нас робитиме добро, світ стане ще кращим» – закликає Влада Недак, засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які мають працюючий бізнес (від 6 місяців та більше), зареєстровані, як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та мають підтверджений статус внутрішньо переміщеної особи.

З 4 по 31 грудня 2023 р. учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Одеської та Миколаївської областей.

З питань щодо заповнення форми, звертайтесь на електронну адресу фонду: fund.wo.ua@gmail.com

Подати заявку

Довідка:

Під час перших двох хвиль конкурсу Фонд «Жіночі можливості в Україні» забезпечив понад 60 грошових грантів для розвитку та підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 3,8 млн грн.

Дізнайтесь більше про переможниць у наших соцмережах:
https://www.facebook.com/fund.wo.ua
https://instagram.com/fund.wo.ua?igshid=NGVhN2U2NjQ0Yg==


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь