Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Громадське обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 14.12.2023 10:53
Кількість переглядів: 110

Фото без описуПОВІДОМЛЕННЯ

«Про проведення громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки»

Визирська сільська рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення щодо визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) проекту документа державного планування «Детальний план території обмеженої автошляхом М28, територією залізничного транспорту, територією промислових підприємств поз.29,38,44 відповідно до генерального плану с. Визирка Комінтернівського району Одеської області, затвердженого рішенням Визирської сільської ради Комінтернівського району Одеської області від 04.06.2015р. №822-VI» та оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО.

Ознайомитись з Заявою про визначення обсягу СЕО можна у приміщенні Визирської сільської ради та на сторінці Визирської сільської ради в мережі Інтернет: https://vyzyrska-gromada.gov.ua/

Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу СЕО надаються у письмовому вигляді до Визирської сільської ради особисто або поштою за адресою: 67543, Одеська обл., Одеський р-н, с. Визирка, вул. Олексія Ставніцера, буд. 56; та на електрону адресу Визирської сільської ради: vizirkarada@ukr.net

Згідно з вимогами Закону «Про стратегічну екологічну оцінку», громадське обговорення триватиме 10 днів з дня оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО.

 Граничний строк надання зауважень становить 10 днів з моменту оприлюднення заяви про визначення обсягу СЕО,  а саме з «14» грудня 2023 р до «24» грудня 2023 р.

Пропозиції та побажання, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь