Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада пам’ятає своїх Героїв

Дата: 23.01.2024 10:30
Кількість переглядів: 663

 

Фото без опису

Сьогодні, 23 січня, через рік після трагічної загибелі, ми вшановуємо пам'ять відданого сина України - СЕЙДАМЕТОВА АСАНА ДЛЯВЕРОВИЧА.

Асан народився 03 травня 1978 року у місті Самарканд Узбекистан. Був найстаршим у родині, мав 3 братів та сестру. Депортація його прабабусі та бабусі з Криму в 40х роках минулого століття яскраво відобразилась на подальшому світогляді Асана, який все життя хотів повернутися до Криму.

А поки з родиною проживав на Херсонщині у місті Генічеськ, де закінчив училище і працював автокранівником. Створив власну сім’ю та разом з дружиною Гульнарою виховував 4 доньок, які після 24 лютого 2022 року були змушені покинути свою оселю в окупованому місті в пошуках безпеки в Першотравневому. 

З 2016 року служив у зоні АТО. Після повномасштабного вторгнення у складі 28 окремої механізованої бригади Асан звільняв Херсонщину та мріяв, що скоро побачить свій рідний дім.

Загинув 23 січня 2023 року на Бахмутському напрямку. Загинув за правду та волю, яку нещадно забрали у його предків майже століття тому. За волю, яку відібрали у 2014 році. За волю, яку намагалися відібрати у 2022 році. Асан гідний приклад мужності та незламності.   

У 2023 року був нагороджений Орденом «За мужність» 3-го ступеня посмертно.

Більше за все Асан любив своїх дівчат: дружину, доньок та маленьку онучку Евеліну. Все своє життя він був добрим до людей, справедливим, мудрим та щирим. Таким він залишиться в пам’яті близьких та рідних.

Визирська громада в скорботі схиляє голови перед Захисником.

Безмежна шана його подвигу! Щирі співчуття родині…

Світла та вічна пам’ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь