Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Безбар’єрний доступ до послуг у сервісних центрах МВС

Дата: 13.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 39

https://hsc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/GSTS-2.jpg

Рівні можливості для кожного. Саме за таким принципом сервісні центри МВС надають послуги для наших співгромадян. 

Олександр успішно закінчив навчання в «Автошколі для осіб з інвалідністю» та з першої спроби успішно склав практичний іспит в одному з сервісних центрів МВС Києва. Він веде активне життя і працює психологом у дитячому садку. 

Олександр розповів, чому вирішив отримати посвідчення водія: «Мене стимулювало перш за все бажання допомогти моїй родині. У разі потреби тепер я можу сісти за кермо авто і відвезти їх в безпечне місце. Це наразі дуже актуально і здобуття нових навичок дійсно може врятувати життя. Навчанням в автошколі для осіб з інвалідністю задоволений повністю». 

Після отримання посвідчення водія Олександр поділився враженнями та наголосив про зручність отримання послуг. Зокрема, сервіс Е-запис, який дозволяє онлайн здійснити запис на отримання послуг у сервісних центрах МВС. 

«Адміністратори виховані та чемні. Мені було однаково комфортно, як під час складання теоретичного, так і практичного іспитів. Я, як клієнт і як професійний психолог, задоволений процесом і результатом», – сказав Олександр.

Дійсно, бути почутим та зрозумілим це важливо, а ще важливіше розуміти потреби інших та мати бажання допомогти. Так і сервісні центри МВС докладають максимум зусиль для комфорту клієнтів та вирішення їх питань. Цінуємо кожного і вдячні за довіру.

  • https://hsc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/3.jpg
  • https://hsc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/GSTS-2.jpg
  • https://hsc.gov.ua/wp-content/uploads/2024/02/1.jpg

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь