Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці відбулося засідання чергової сесії

Дата: 23.02.2024 10:49
Кількість переглядів: 494

Фото без опису22 лютого 2024 року під керівництвом сільського голови Валерія Стоілакі відбулося пленарне засідання чергової сесії Визирської сільської ради. В роботі сесії також прийняв участь депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих за Україну.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Депутатами заслухано звіти про роботу старостинських округів за 2023 рік, про результати діяльності поліцейського офіцера громади за минулий рік, про роботу з розгляду звернень громадян протягом 2023 року.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Підтримано пропозицію щодо перейменування в селі Визирка  провулку Балківський на провулок Олександра Павлюка на честь загиблого односельчанина.

Фото без описуФото без опису

Відповідальними особами прозвітовано про хід виконання ряду програм за 2023 рік, серед яких Програма розвитку місцевого самоврядування та сприяння відкритості і прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, Програма створення, фінансування і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків на території громади, розвитку та цільової підтримки КП «Визирське джерело», програми «Безпечна Визирська громада», «Чисті села», комплексної програми розвитку освіти,  програми збереження культурної спадщини, розвитку культури, туризму, забезпечення діяльності Молодіжної ради, соціальних програм «Милосердя в дії» за 2023 рік, забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та інші.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Керівниками установ презентовано звіти про роботу КУ «Агенція сталого розвитку Визирської сільської територіальної громади», КНП «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Фото без описуФото без опису

Депутатами розглянуто ряд земельних питань,  затверджено звіт про виконання плану соціально-економічного розвитку, про виконання бюджету Визирської громади за 2023 рік  та внесено зміни та доповнення до бюджету на 2024 рік.

Фото без опису

Визначено першочергові напрями спрямування залишків бюджетних коштів станом на 01.01.2024 року, основними з яких є:

- заходи та роботи з територіальної оборони та мобілізаційної підготовки, підтримка сил безпеки і оборони - 34 650 000 грн.;

- реалізація заходів, передбачених Програмою гуманітарної підтримки на території Визирської сільської  територіальної громади на період дії правового режиму  воєнного стану - 15 000 000 грн.;

- соціальні виплати відповідно до програми «Милоседдя в дії» - 9 650 600 грн.

- нове будівництво навчального корпусу з підвалом (споруда цивільного захисту (найпростіше укриття)) Визирського ліцею – 4 390 000 грн.

- капітальний ремонт підвалу  Кордонської гімназії (захисної споруди цивільного захисту (найпростіше укриття)) – 2 202 000 грн.;

- придбання шкільного автобусу- 1 900 460 грн.

Фото без опису

В цілому  майже за чотири години плідної роботи депутати розглянули 66 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь