Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Ярмарок вакансій - найдієвіший спосіб знайти роботу

Дата: 26.03.2024 13:30
Кількість переглядів: 395

Фото без описуФото без опису

Одним із найдієвіших способів надання допомоги у підборі роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів, є проведення ярмарку вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами у присутності працівників Доброславської філії Одеського обласного центру зайнятості дає ефективний результат. Для пошуку кандидатів на вакантні місця 26 березня  2024 року у Визирці проведено ярмарок вакансій.

В роботі заходу взяли участь фахівці Визирської сільської ради, районної філії Одеського обласного центру зайнятості, ГО «Вотум» бізнес центр для жінок, представники відділу освіти, молоді та спорту та підприємств: ТОВ «М.В.Карго», ТОВ «Ойлекспорттермінал», КУ «Визирське джерело», КУ «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги», Визирський ліцей, ТОВ "КОРАБЕЛ-2020" та інші.

Фото без описуФото без опису

Роботодавці представили актуальні вакансії на ринку праці – машиністи, лікарі, педагоги, водії автотранспортних засобів, оператори та  інженери.

Ярмарок вакансій організовано та проведено з метою надання громадянам інформації про наявність вільних робочих місць, викликати зацікавленість роботодавців можливістю підбору необхідних працівників. Присутні шукачі роботи мали можливість познайомитися з роботодавцями та отримати вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Ярмарок вакансій відвідали 29 безробітних та незайнятих громадян.

Роботодавці, які брали участь в проведенні ярмарку вакансій відзначили важливість проведення такого заходу та можливість реального підбору собі необхідних працівників. Крім того, начальник Доброславського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості Валентин Ковбаско  провів презентацію програм для підтримки та розвитку бізнесу, розповів про можливість професійного навчання, надання мікрогрантів на створення або розвиток власної справи.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь