Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Визирці відбулася презентація молодіжного проєкту «Імпульс»

Дата: 22.02.2024 11:31
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

У центральній садибі Визирської громади – Визирці – відбулася презентація проєкту «Імпульс». Це молодіжний проєкт, який спрямований на розвиток молодіжної політики у громадах. Участь в ньому бере 40 громад з 4-х областей України. До цього переліку потрапила і Визирська СТГ. 

Фото без опису

Участь у презентації взяли голова Визирської сільської ради, представники органу місцевого самоврядування, особи, які працюють з молоддю (освітяни, культурні працівники),  учнівська молодь та представники Молодіжної Ради. Про проєкт присутнім розповідали  тренер Ольга Шелест, Марія Чілей – голова Українського національного центру, Ольга Вольвакова – проектна менеджерка Українського національного центру, Аліна Стратієвська – виконавча директорка Українського національного центру. 

Фото без опису

Фото без опису

На презентації присутні мали змогу дізнатися, що таке адвокація,  хто такий молодіжний працівник, які є категорії молоді, обговорити проблемні питання для молоді та інше. Окрім того, це був потужний мозковий штурм та обмін інформацією з цікавими та досвідченими спікерами. 

Фото без опису
Результатом презентації стало формування фокус-групи із різних вікових категорій молоді та вже намічено перші кроки для подальшої спільної роботи молоді Визирської громади та проєкту «Імпульс». 

Фото без опису

Зазначимо, що захід реалізується громадською організацією «Асоціація молодіжних працівників України» та партнерською організацією в Одеській області «Український національний центр» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь