Визирська громада

Одеська область, Одеський район

До Визирської громади завітали представники проєкту USAID «Говерла»

Дата: 23.04.2024 10:27
Кількість переглядів: 329

Фото без описуДнями до Визирської громади з робочим візитом завітали представники проєкту USAID «Говерла». Нагадаємо, що наша громада є однією з 10 громад-партнерок в Одеській області даного проєкту. 

Фото без опису

Так, в рамках зустрічі, Визирський сільський голова Валерій Стоілакі розповів про основні здобутки співпраці, позитивні аспекти та як допомога від «Говерли» впливає на добробут населення. Зокрема – це екскаватор-навантажувач, спецодяг для пожежників МПК «Визирка» та обладнання для ліквідації НС, промислові та побутові генератори для критичної інфраструктури та  соціальних закладів, оргтехніка та інше. Окрім того, «Говерла» надає й навчальні програми для працівників органу місцевого самоврядування та молоді. 

Фото без описуФото без опису

 

«Наша співпраця, дуже сподіваюся, буде тільки міцніти. Завдяки такій допомозі, яку ми отримали від проєкту «Говерла», маємо змогу більш якісно  надавати певні послуги. Подібний приклад синергії доводить, що спільними зусиллями ми можемо покращувати умови для населення, особливо під час повномасштабного вторгення», - розповів Валерій Стоілакі. 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Керівник проєкту USAID «Говерла» Габріель Абрагам розповів, що головна мета проєкту – це допомога громадам-партнеркам у зміцненні спроможності, особливо під час війни. 

«Ми співпрацюємо з Визирською сільською радою з 2022 року. А сам проєкт USAID «Говерла» буде працювати ще три роки. І я переконаний, що допомога нашим партнерам буде розширюватися та збільшуватися», - каже  Габріель Абрагам. 

Фото без опису

В рамках зустрічі було обговорено питання земельних відносин та комунальної власності, зокрема – створення Реєстру майна комунальної власності Визирської сільської територіальної громади. Зазначимо, що під час візиту представники проєкту USAID «Говерла» відвідали КП «Визирське джерело» та ознайомилися з тим, як у реальності обладнання допомагає громаді.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь