Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Ніщо не зупинить ідею, час якої настав!

Дата: 24.04.2024 15:21
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

У Визирській громаді стартувала Школа молодіжної ради. Це навчання для молоді з нашої громади, в рамках проєкту "Активна молодь - сильна громада" від проєкту USAID "ГОВЕРЛА". І це не просто назва. Це наша віра і наша мета! Ми розпочали наш шлях до дієвого співробітництва та спільного розвитку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

23 квітня відбувся перший навчальний модуль - "Завдання та форми роботи молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики”, де 20 ініціативних, молодих і креативних представників нашої громади занурилися в світ молодіжної роботи. Ми вивчали основи створення та функціонування Молодіжної ради, а також дізналися, як вона може стати потужним інструментом для поліпшення життя молоді в нашій громаді та її залучення до прийняття рішень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Але найцікавіше було під час симуляційної гри! Розділені на команди "громадськість", "Молодіжна рада" та "влада", ми разом обговорювали потреби, створювали проєкти та взаємодіяли, щоб краще зрозуміти, як можемо спільно працювати над вирішенням важливих питань для нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Надалі у нашій громаді пройде другий тренінг для учасників і учасниць Школи молодіжних рад, який буде присвячений темі "Методи залучення громадян до прийняття рішень, практики демократії участі". Дякуємо нашим тренерам - Дмитрію Проніну та Шевчук Олені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь