Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада передала Захисникам неба 26 тренажерів "Чайка"

Дата: 23.05.2024 15:15
Кількість переглядів: 342

Фото без описуВизирська громада передала військовослужбовцям 26 електронних тренажерів ППО "Чайка". Дані прилади працюють з використанням технології віртуальної реальності. Вони призначені для тренування ефективної нічної зенітної стрільби з ПЗРК "Ігла" та кулеметів ДШК і М2 калібру 12.7 мм. Окрім того, тренажер дозволяє швидко формувати в о/с мобільних та стаціонарних постів маловисотної ППО всіх родів військ бойові навички роботи. Тренажер дає можливість імітувати атаки повітряних цілей з різних висот, кутів, дистанцій та з різною швидкістю та доповнює практичні заняття зі зброєю.

До нашої громади звернулося керівництво Повітряного командування "Південь" з проханням допомогти з придбанням таких тренажерів для Захисників неба. Ми придбали 26 таких комплектів та передали їх військовослужбовцям. Я переконаний, що ці прилади допоможуть нашим хлопцям та дівчатам у бойовій роботі, - сільський голова Валерій Стоілакі. 

Зазначимо, що електронні тренажери ППО "Чайка" було придбано за рахунок бюджетних коштів Визирської сільської ради. Загальна сума 26-ти тренажерів - понад 3 мільйони гривень. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь