День Європи - свято миру і єдності

Дата: 15.05.2020 13:58
Кількість переглядів: 629

З 2003 року кожної третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року. У 2020 році День Європи в Україні припадає на 16 травня.

Для українців це особливий день. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

Цьогоріч заходи до Дня Європи проходять онлайн через мережу Інтернет, у зв’язку з запровадженим карантином у державі.  Протягом цього тижня відбуваються онлайн уроки, вебінари, віртуальні екскурсії та подорожі, вікторини та квести, а також багато інших заходів, присвячених країнам Європи, ЄС та євроінтеграції України:

15 травня (з 16:00 до 17:00) - онлайн-вікторина “Відгадай країну ЄС” – https://youtu.be/C0qbm19hEBc

16 травня о 9:00 - 12-годинний Онлайн-марафон до Дня Європи в Україні – https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/?tn-str=k*F

18 травня о 12:00 - онлайн-урок “Права людини – основа європейських цінностей”.

19 травня о 15:00 - “Лідерство та робота в команді: як це працює”. Це урок для лідерів, командних гравців та тих, хто прагне ними стати. Про важливі якості та навички і те, як надихати команду на успіх.

20 травня о 15:00 - “Простір толерантності: на шляху до європейських цінностей”. Ми всі знаємо це гарне слово, та насправді не завжди слідуємо цим принципам. Тож, як долати стереотипи і боротися із дискримінацією?

Приєднатись до онлайн-уроків можна за цим посиланням: https://euroquiz.org.ua/events/view/388

 

Пам’ятаймо, Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з нас.

Щиро вітаємо вас з Днем Європи!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь