Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Мешканці Визирської громади з особливими потребами можуть взяти участь у міжнародному конкурсі художніх робіт

Дата: 28.05.2020 15:52
Кількість переглядів: 514

У 2020 році в Японії втретє буде проведено міжнародний конкурс художніх робіт осіб з особливими потребами «Paralym World Cup».

До участі у конкурсі запрошуються особи з особливими потребами. Тема конкурсу – «Peace» («Мир»). Приймаються авторські роботи розміром від А0 (841 х 1189 мм) до А4 (210mm x 297mm) за такими спрямуваннями як цифровий живопис, кольорові малюнки олівцем, акрилові картини, живопис олійними та акварельними фарбами, мистецтво вирізання з паперу, техніка «прінт», вишивка, каліграфія тощо.

Фотографії та об’ємні роботи до участі не приймаються. Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні заповнити анкету учасника, погодитись з умовами проведення конкурсу та надіслати зображення своєї роботи за допомогою вебсайту https://en.paralymartwc.com/entryform.

Термін подання робіт – 30 червня 2020 р. за японським часом. Більш детальна інформація за посиланням: https://www.facebook.com/ukr.embassy.japan/posts/1371113333090154?__tn__=-R

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь