Визирська громада

Одеська область, Одеський район

У Новій Вільшанці жителі облагороджують територію біля сільського клубу

Дата: 29.07.2020 15:48
Кількість переглядів: 967

У селі Нова Вільшанка Першотравневого старостинського округу зовсім недавно розпочалися перші культурні зміни. Відповідно до розпорядження сільського голови від 9 липня 2020 року «Про забезпечення культурного дозвілля населення при сільських клубах у с. Нова Вільшанка та с. Зоря Труда» було придбано необхідне обладнання для проведення різноманітних корисних заходів для дітей, молоді та людей поважного віку. Наразі у селі Зоря Труда вже відбулися «Творчі посиденьки», проводяться спортивні ігри на свіжому повітрі.

Фото без описуУ Новій Вільшанці теж не відстають: у перший день роботи до сільського клубу прийшла не лише малеча, а й батьки, яким теж було цікаво пограти у настільні ігри та з користю провести час. І саме в рамках такого культурного дозвілля було вирішено облагородити власними силами територію біля клубу.

Фото без описуФото без описуБатьки вже готують колеса для майбутніх клумб, фарбують їх та приводять до ладу. Це – гарний приклад того, коли люди власноруч починають робити зміни. Адже з малих справ починаються великі звершення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь