Визирська громада

Одеська область, Одеський район

До уваги споживачів!

Дата: 29.05.2020 12:11
Кількість переглядів: 571

На виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», враховуючи рішення Визирської сільської ради №215/УІІ-УІІ від 26.11.2019р. «Про припинення комунального підприємства «Любопількомунгосп» Любопільської сільської ради та комунального підприємства «Комунгосп» Першотравневої сільської ради в результаті реорганізації шляхом приєднання до комунального підприємства «Визирське джерело» Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області», Комунальне підприємство  «Визирське джерело» Визирської сільської ради повідомляє про намір щодо зміни  діючих тарифів на водопостачання для населення в с. Визирка (вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії) ( у розмірі 14.30грн. за м3) та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб  в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве. (у розмірі 24.40грн. за м3)

Зміна тарифів на централізоване водопостачання для населення в с. Визирка по вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб  в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве пов’язане зі зміною вартості складових витрат економічно обґрунтованої вартості даних послуг, які і формують структуру тарифів. 

Структура тарифу на централізоване водопостачання комунального підприємства «Визирське джерело» Визирської сільської ради додається до даного оголошення.

В умовах зменшення складових тарифів, зокрема зменшення вартості закупівлі води, збільшення прожиткового мінімуму, виникає невідповідність діючих тарифів фактичним витратам з виробництва та надання послуг.

Метою зміни тарифів є: приведення їх до економічно обґрунтованого рівня, який покриває всі витрати в собівартості цих послуг для належного функціонування підприємства.

На виконання Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» та Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення» комунальне підприємство «Визирське джерело» Визирської сільської ради виконало розрахунок планових витрат та направило до Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області клопотання з розрахунковими матеріалами для зміни тарифів на централізоване водопостачання для населення в с. Визирка (вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії) та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб  в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с.Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве)

Тарифи сформовані відповідно до річного плану, економічно обґрунтованих витрат, з урахуванням ставок податків та зборів, фактичних цін і тарифів на матеріальні паливно-енергетичні ресурси та послуги.

 

Розраховані тарифи на вищевказані послуги для всіх споживачів  на підзвітній території Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області становлять:

 

Розраховані тарифи на вищевказані послуги для всіх споживачів  на підзвітній території Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області становлять:

 

с. Визирка     вул. Миру,   вул. 51 Перекопської дивізії,  вул. Олексія Ставніцера

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

 14,30

 

          24,40

 

с. Першотравневе

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

с. Степанівка

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

 

с. Порт

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

с. Нова Вільшанка

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

 

с. Міщанка

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

с. Кінне

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

 

с. Зоря Труда

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,40

 

с. Любопіль

Послуга                                 

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

 13,10 (без змін)

                

  24,40

 

с. Ранжеве

Послуга

Населення, грн./м3

 

Юридичні особи, грн./м3

Водопостачання

13,10 (без змін)

 

24,4

Діючі тарифи на централізоване водопостачання, встановлені рішенням Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області ради  №336/X-VII від 18 грудня  2019 «Про затвердження тарифів на послуги з водопостачання, які надає КП «Визирське джерело» Визирської сільської ради» не покривають витрат, які має підприємство під час надання послуг, тому фінансовим результатом від основної діяльності підприємства є збиток.

Враховуючи об’єктивні фактори, які не залежать від підприємства, з метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства та якісного виконання послуг, виникла необхідність зміни діючих тарифів для населення в с. Визирка (вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії) та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб  (в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве.) на послуги централізованого водопостачання.

Адже тільки при відповідності тарифів економічно обґрунтованим витратам можливе якісне та своєчасне надання послуг в повному обсязі, зокрема виконання запланованих робіт з поточного ремонту.

В результаті зміни тарифів для населення в с. Визирка по вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії) та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб 
в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве передбачається вирішення проблеми безперебійного та якісного надання послуг з водопостачання  для населення, бюджетних організацій та юридичних осіб на підзвітній території Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області ради.

Встановлення запропонованих тарифів надасть змогу:

  забезпечити належну якість та своєчасність надання послуг;
  своєчасно виплачувати заробітну плату працівникам підприємства;
своєчасно та в повному обсязі проводити розрахунки з відповідними організаціями за виконані роботи та надані послуги;
 зняти фінансове навантаження з місцевого бюджету шляхом не надання фінансової підтримки підприємству.
Зауваження та пропозиції приймаються протягом 7 календарних днів з дати опублікування оголошення про намір здійснити зміну тарифів.

Адреса надання зауважень та пропозицій:

Визирська сільська рада Лиманського району Одеської області (67543, Одеська області Лиманський район с.Визирка вул.Олексія Ставніцера, 56, код ЄДРПОУ: 04378669), електрона адреса: vizirkarada@ukr.net.
Комунальне підприємство «Визирське Джерело» Визирської сільської ради Лиманського району Одеської області: 67543, Одеська область, Лиманський район, с. Визирка, вул. Миру, буд. 70 тел.(8-04855) 3-55-35,9-82-78.

Дата та місце публікації: 29.05.2020р., сайт Визирської сільської ради  Лиманського району Одеської області —  https://vyzyrska-gromada.gov.ua/news/1605780694/

Опублікування інформації щодо зміни тарифів для населення в с. Визирка по вулиці Миру, Олексія Ставніцера та 51 Перекопської Дивізії) та встановлення тарифів на водопостачання для юридичних осіб в с.Визирка, с.Першотравневе, с.Степанівка,  с.Порт, с.Нова Вільшанка, с.Міщанка, с. Кінне, с. Зоря Труда, с.Любопіль, с.Ранжеве здійснюється у відповідності до п.5 Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності».

 завантажити Структура тарифу на централізоване водопостачання  без ПДВ с.Визирка 

 завантажити Структура тарифу на централізоване водопостачання  без ПДВ  с.Першотравневе, с.Зоря Труда, с.Кінне, с.Міщанка, с.Нова Вільшанка, с.Порт, с.Степанівка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь