Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Внутрішній маршрут у Першотравневому старостинському окрузі, розробка «Соціального паспорту» та «Визирська дружина. У Визирці відбулося засідання виконкому

Дата: 25.02.2021 16:15
Кількість переглядів: 554

У Визирці 25 лютого відбулося засідання виконавчого комітету. На порядок денний винесено 21 питання, з яких три – надання матеріальної допомоги при народженні дитини та до ювілейних дат, одне – погодження списків пільгової категорії населення на підписку періодичного видання та три про зміну адрес земельних ділянок.

Фото без описуОкрім того, члени виконкому затвердили порядок та умови проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті, який курсуватиме по Першотравневому старостинському окрузі. Нагадаємо, що у 2019 році, завдяки депутатській групі «Команда розвитку» було ініційовано запуск автобусу між селами колишньої Першотравневої сільради.

Фото без опису

Варто зазначити,  що члени виконкому погодили проект рішення «Про уповноваження посадових осіб структурного підрозділу «Визирська дружина» комунального підприємства «Визирське джерело» Визирської сільської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення та затвердження зразка бланка протоколу про адміністративне правопорушення. Це означає, що співробітники структурного підрозділу зможуть складати адмінпротоколи на правопорушників. Більш детально про «Визирську дружину» - читайте у наступних публікаціях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь