Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада – що зміниться у 2021 році? Частина 1

Дата: 30.03.2021 16:35
Кількість переглядів: 1228

Добігає кінця перший квартал 2021 року. Для бюджетних установ саме цей період характеризується, здебільшого, звітуванням за минулий рік та остаточним прийняттям плану на подальші 9 місяців.

Від сьогодні ми розпочинаємо цикл публікацій про те, що саме планується реалізувати у Визирській громаді до кінця 2021 року. Зазначимо, що всі роботи будуть виконані за кошти місцевого бюджету, затвердженого рішенням сесії №89/ІІІ-VІІІ від 23.12.2020 року «Про бюджет Визирської сільської територіальної громади на 2021 рік».

І розпочнемо з транспортної інфраструктури та благоустрою сіл.

Цього річ наша громада стала більшою на три сільські ради – Дмитрівську, Кордонську та Калинівську. Це означає, що й проблем, котрі не вирішувалися десятиріччями, теж побільшало. У 2021 році по селу Першотравневе планується капітально відремонтувати вуличне освітлення по вулицям 108 Гвардійської дивізії, Набережній, Одеській, Перемоги та Дунаєва, по вулиці Молодіжній у селі Порт, по вулиці Центральній у селі Кінне, по вулицям Суворова та Шкільній у селі Любопіль, по вулицям Центральній та Молодіжній у селі Калинівка, по вулицям Садовій та Шкільній у селі Бутівка, у провулках Центральному та Шкільному у селі Дмитрівка та по провулку Спортивному у селі Кордон. Окрім того, реконструкція мереж вуличного освітлення буде проведена й по вулиці Центральній до села Мар’янівка у селі Кордон.

Звичайно, у 2021 році продовжаться роботи по налагодженню транспортної інфраструктури сіл нашої громади. Капітальні ремонти відбудуться у селі Визирка по вулицям Ново-Заградіївській та 51 Перекопської дивізії та у провулках Садовому та Балковському. У селі Першотравневе дорожнє покриття відремонтують по вулицям Перемоги, Одеській та Комарова, по провулку Степовому у селі Міщанка, по провулку Сонячному у селі Нова Вільшанка, по вулиці Шкільній у селі Любопіль та по вулиці Центральній у селі Калинівка.

А ще у 2021 році у селі Першотравневе планується відкриття зеленої паркової зони. Якої саме – дізнаєтеся у наступній публікації.

Фото "Лиманська агенція новин"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь