Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Дві великі зони відпочинку у громаді. Що зміниться у Визирській ОТГ у 2021 році? Частина 2

Дата: 05.04.2021 16:21
Кількість переглядів: 1079

У попередньому матеріалі ми розповідали про капітальні ремонти вуличного освітлення та дорожнього покриття у населених пунктах нашої Визирської громади. Сьогодні продовжуємо цикл публікацій про зміни, які чекають на ОТГ у 2021 році.

Фото без опису

Так, у селі Визирка вже цього року розпочнеться будівництво стадіону й проектування Парку культури та відпочинку. З’явиться зелена зона на місці балки. Окрім нової локації, тут продовжиться будівництво пішохідного мосту. А ще у Визирці запроваджують розумне споживання ресурсів. Стосується це догляду за рослинами: на центральній площі цьогоріч улаштують крапельний полив, який не лише буде економити воду, а й підтримуватиме зелені насадження у гарному стані. Така технологія використовується по всьому світі та гарно себе зарекомендувала.

Окрім того, у Визирці відремонтують дитячі майданчики по вулиці 51-ї Перекопської дивізії та О. Ставніцера. Також планується капітальний ремонт тротуарної доріжки по вулиці О.Ставніцера.

А ще, при в’їзді у село побудують в’їзний знак та облагородять територію навколо нього. Всіх гостей, котрі приїжджатимуть до Визирки, центральної садиби нашої громади, зустрічатиме ось такий об’єкт.

Фото без опису

Зазнає змін й парк Дунаєва у селі Першотравневе. Минулого року вже обладнали спортивний майданчик з вуличними тренажерами, а у 2021 році, після завершення проектувальних робіт, розпочнуться роботи будівельні: тут обладнають комфортні зони для відпочинку, з’являться тротуарні доріжки,  лавочки та інше.

Фото без опису

У 2021 році в Першотравневому розпочнеться капітальний ремонт стадіону по вулиці Стребкова. А у селі Зоря-Труда з’явиться нове міні-футбольне поле. Новий спортивно-ігровий майданчик та міні-футбольне поле також планується побудувати й у селі Любопіль. Зазначимо, що цьогоріч буде виготовлено проекти по будівництву аналогічних спортивних зон у селах Дмитрівка, Нова Вільшанка та Порт. В останньому, до речі, планується побудувати тротуарну доріжку та облагородити територію навколо неї по провулку Горіховому.

Фото без описуЖиття у селі у 21 сторіччі повинне бути комфортним. Тому цьогоріч у Визирці розпочнеться будівництво госпобутової каналізації. Нагадаємо, що влітку 2020 року відбулася виїзна нарада до АТ «ОПЗ», в рамках якої представники Визирської сільської ради ознайомилися з технічними характеристиками для подальшого підключення села Визирка до системи каналізації та особисто побачили, як система працюватиме у майбутньому. 

Фото без описуАналогічні зміни чекають й на село Першотравневе. До кінця цього року планується виготовлення проектно-кошторисної документації з будівництва госпобутової каналізації та очисних споруд.

А які зміни чекають на сфери освіти та культури у 2021 році в нашій Визирській громаді – ми розкажемо у наступній публікації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь