Визирська громада

Одеська область, Одеський район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 01.10.2022 09:10
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

30 вересня Україна відзначила День усиновлення. Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, які прийняли в свої сім’ї дітей, що при різних обставинах втратили свої рідні сім’ї.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

Усиновлювачі, опікуни/піклувальники , батьки-вихователі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

На сьогоднішній день на території Визирської  СТГ функціонує 17 опікунських сімей, в яких виховується 25 дітей. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

Визирський сільський голова привітав сім’ї опікунів /піклувальників, які проживають на території Визирської громади зі святом та вручив кожній дитині  подарунок.  У травні 2022 року до Дня сім’ї, кожна дитина з опікунської сім’ї, яка проживає на території громади, отримала матеріальну допомогу у розмірі  2000 грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуДуже  хочеться побажати батькам і діткам міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Щиро сподіваємося, що серед читачів цієї статті є люди, які своєю любов’ю, милосердям і турботою відкриють свої серця і двері домівок для цих дітей. Пам’ятайте - дитина чекає на Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь