Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Селекторна нарада з керівниками районних війскових державних адміністрацій під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка

Дата: 12.10.2022 16:01
Кількість переглядів: 268

Сьогодні, 12 жовтня, пройшла селекторна нарада з керівниками районних війскових державних адміністрацій під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка.

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук доповів про організацію освітньої діяльності у закладах освіти Одеського району, про стан захисних споруд та найпростіших укриттів, у яких наразі ведуть капітальні або поточні ремонти, облащтовують необхідним матеріально-технічним резервом. У закладах загальної середньої освіти Одеського району встановлені тривожні кнопки та камери відеоспостереження. Також очільник районну підняв важливе питання щодо безпеки громадян та забезпечення швидкого доступу для мешканців територіальних громад у бомбосховища під час тривог.

Фото без опису

По закінченню селекторної наради Юрій Крук провів апаратну нараду з головами територіальних громад Одеського району.

Було обговорено низку важливих пітань, зокрема, про стан роботи закладів освіти, використання освітньої субвенції громадами району, про підсумки виконання бюджетів громад Одеського району в умовах воєнного стану та основні принципи їх формування на 2023 рік. Також було запропоновано залишки коштів освітньої субвенції спрямовувати на забезпечення потреб оборони та підтримку цивільного населення в умовах воєнного часу.

За результатами наради Юрій Крук надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів Одеської районної військової адміністрації та головам територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь