Визирська громада

Одеська область, Одеський район

Визирська громада пам’ятає своїх Героїв

Дата: 14.03.2023 13:27
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

Сьогодні, 14 березня, через рік після трагічної загибелі, ми вшановуємо пам'ять відданого сина України - МАКСИШКА ДЕНИСА КОСТЯНТИНОВИЧА.

Народився Денис 11 вересня 1982 року в місті Запоріжжя. Закінчив юридичний факультет Запорізького національного університету.  У 2014 року пішов добровольцем у складі українського корпусу «Правий Сектор» кулеметником.  Служив командиром батареї 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

14 березня 2022 року загинув під час контрнаступу Збройних Сил України під Миколаєвом. У районі населеного пункту Прибузьке Миколаївської області військовими під керівництвом Дениса було знищено російський блокпост, виведено  з ладу техніку та знищено частину особового складу, але під час переміщення в район запасних вогневих позицій потрапили під обстріл ворожої артилерії та авіації. Похований у селі Визирка.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Денису посмертно присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Фото без описуВ Дениса залишилася мати, дружина та діти. Висловлюємо щирі співчуття родині. Пам’ять про воїна назавжди залишиться в наших серцях.

Слава Герою!

До першої річниці з дня загибелі Героя  було проведено заупокійну літургію настоятелем Одеського Свято-Троїцького храму ПЦУ і капеланом Василем Вирозубом за участі родини загиблого, першого заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Бориса Волошенкова, представників Одеської ОВА, військовослужбовців 28 ОМБр, працівників виконавчого комітету Визирської сільської ради та небайдужих мешканців громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь